BELAGOS Nieuws

Nieuwe dienst: Evaluatie van uw personeel

23-11-2013

Na verschillende opleidingen betreffende de "strijd tegen winkeldiefstal" zou U zich de vraag kunnen stellen "in hoe ver zijn mijn personeelsleden nog op de hoogte en gemotiveerd om alle beslissingen en actie punten nog toe te passen?" En "wat moet ik doen om hun zin in een goede uitvoering te onderhouden en ondersteunen?" De nieuwe dienst die wij voorstellen brengt precies een antwoord op deze vragen. De evaluaties worden individueel uitgevoerd. Daarna krijgt U een debriefing verslag over de exacte situatie en ons advies. Voor alle verdere inlichtingen, mag U altijd vrijblijvend terecht bij onze diensten, hetzij per mail, hetzij per telefoon.


Nieuw: globale aanpak veiligheid!

16-6-2012

Voor ondernemers die bezorgd zijn over de kwetsbaarheid van hun bedrijf.

 

1. Voorafgaande studie / analyse van alle factoren betreffende de kwetsbaarheid van de onderneming.

2. Gepersonaliseerde opleiding van al de medewerkers zodat ze zich betrokken voelen door de rentabiliteit van hun firma.

3. Coaching van de verantwoordelijken om het personeel te ondersteunen in hun actie plan.

 

Gegarandeerd resultaat!


Onmisbaar: Veiligheidstest!

4-11-2011

Nog steeds met de geest U te kunnen helpen in de strijd tegen de onbekende derving, stelt BELAGOS U vandaag een nieuwe dienst voor: een veiligheidstest in de winkel!

 

Wat houdt dit in? Heel eenvoudig een "mystery" bezoek van uw winkel met als doel uw risico te analyseren op basis van niet minder dan een 30tal parameters (geclassificeerd in Omgeving en Inrichting - Gebruikte Technologie - Personeelsgedrag - Affichering en Procedures - ...). Dit bezoek wordt vervolledigd door een compleet verslag dat samen met U besproken wordt om er eventuële actie en verbeteringspunten uit te halen.

 

Om hierover meer te weten of voor alle andere onderwerpen, twijfel niet ons te contacteren!