Leveranciers

Diensten aan de leveranciers:

 

Met als doel U te helpen in de verkoop van uw producten, oplossingen en hoge technologie en kwaliteit diensten aan de sector van de detailhandel en/of van de HORECA stelt BELAGOS een zeker aantal expert diensten ter uw beschikking:

 

* Sales & Marketing Management: een onafhankelijke commerciële directie die ervoor zorgt, samen met U en uw ploegen, de meest gepaste commerciële strategie te definiëren en te implementeren rekening houden met het profiel van uw onderneming.

* Account Management: "free lance" verkoper, BELAGOS vertegenwoordigt uw bedrijf en verkoopt uw producten aan de sector van de detailhandel, respectvol voor uw gewenst "business model".

* Market Survey: U wenst een nieuw concept of een nieuw product op de markt brengen? BELAGOS kan voor een marktstudie zorgen die rekening houdt met de wensen van uw onderneming. Deze studie kan ofwel op een "neutrale" wijze, ofwel met een "pre-sales" geest uitgevoerd worden.

* Project Management: wat ook uw project kan zijn zal BELAGOS U de nodige ondersteuning geven die U zal toelaten moeiteloos alle stappen door te brengen vanaf voorbereiding tot en met aanvaarding der werken.

* Training: de beste referenties zijn de klanten die het best de werktuigen bemeesteren en gebruiken! BELAGOS stelt de beste pedagogische methodes in het werk voor een kwalitatieve opleiding met lange termijn effecten.